Nykläckt från iHerb!

 
Tullen har jobbat snabbt och i går kunde jag lösa ut mitt paket från iHerb. Det är alltid lite spännande, trots att man vet vad man har beställt. Det här låg i paketet denna gången:
 
 
 
 
Först ut är min älskade duschtvål från Nubian Heritage. Med sin goda pinacolada-doft har den seglat in på favoritlistan. Jag har skrivit om den här
 
Sedan beställde jag en handtvål från Method. Den doftar underbart och kommer ut som ett lent skum. Den innehåller sulfater, men jag behöver en sådan tvål i köket när jag gör pajdeg eller vänder potatisklyftor i olja. Mina vanliga handtvålar kan inte lösa upp fettet, men det gör den här. Den är alldeles för uttorkande för att använda till vardags, så det är min "hjälp i nöden" produkt.
 
Sedan har vi ett schampo från Bröö. De marknadsför sig lite vitsigt med att gå från "the saloon to the salon." Det är ett ölschampo och listan är lång på vilka läskiga ämnen de undviker i sina produkter. Med den här slipper vi sulfater, silikoner, parbener, phalater, färgämnen och syntetisk parfym.Tyvärr slipper vi inte Cocamidopropyl Betaine, som finns på fjärde plats i innehållsförteckningen.
 
I mellanraden finns en hadtvål från Out of Africa och den doftar gott av vanilj. Där står även en väldoftande handkräm från Deep Steep och ett ögonserum från Andalou Naturals.Fina BilboBlueEyes tipsade mig om ögonkrämen och har recenserat den här. Jag har hunnit prova den och kan konstatera att den snabbt sugs upp av huden och är inte ett dugg kladdig. 
 
I förgrunden står en mineralfoundation från Everyday minerals.Ska använda den ett tag och sedan ska jag skriva ett inlägg där jag jämför den med Lily Lolos variant, som jag nästan har använt upp.
3 kommentarer
publicerat i Hemklickat
Taggar: Andalou Naturals, Bröö, Deep Steep, Everyday Minerals, Method, Nubian Heritage, Out of Africa, iHerb
Visa fler inlägg