Sommar och sol och nytt i badrumshyllan!

Underbara iHerb!
Så trevligt det är att öppna dessa paket och plocka fram alla skatter. Har i vanlig ordning hållt på leveransen för att kunna ge en bild av grejorna.
 
 
 
Från vänster till höger har vi Andalou Naturals underbara duschtvål med mandarin och vanilj. Jag köpte den som prov och det här är fullstorleken. Den har en fantasitisk godisdoft, om man nu gillar sådana. Den torkar inte ut och innehåller bara snälla ämnen. Jag känner att denna kommer att vara en stapelvara hemma hos mig. MUMS!
 
Under den är en getmjölkstvål med kanel från Tierra Mia Organics. Den är avsedd för acnehy, samtidigt som den inte ska torka ut. Jag har använt den i tre veckor och i början älskade jag den. Har använt min Black Soap fram till nu och tyckt att den gör mig pormaskfri, men torr. Gettvålen lämnar hyn mjuk och återfuktad och det kändes jätteskönt. Så långt allt väl. Sedan började hyn reagera med de värsta finnarna i mannaminne. Jag vet inte om det beror på kanelen... Har läst att acne både kan förbättras och försämras av kanel. Klart är att den inte driver ut pormaskar, som Black Soapen gör. Kommer att använda den som ett återfuktande inslag lite då och då, men inte som en totalrengöring. Den täpper snarare till än förbättrar.
 
Sedan har vi en flaska ansiktsvatten med gammeldags rosa etikett från Madre Labs. Rosor och trollhassel skall rengöra och återfukta huden. Den ska även verka utjämnande. Jag tycker att den känns åtetrfuktande och att hyn får en rosig look av den här. Hur den fungerar med att utjämna hudtonen kan jag inte säga än, men mysig är den. 
 
Brevid den står ett återfuktande schampo och balsam med blå kamomill från Aubrey. Jag är oerhört kräsen när det gäller hårvård, men de här produkterna gillar jag. Håret blir glansigt och känns verkligen återfuktat. Det ser faktiskt oförskämt bra ut - när det har torkat. Innan dess ska jag inte ens tänka tanken på att reda ut det. Håret är konstigt stelt i vått tillstånd, men när det har torkat är det helt underbart. Ingen flygighet, bara glansigt välmående hår. Man får skaka flaskorna, schampot löddrar bra, rinnigt, men lukten kan vara ett minus. Det luktar örtigt och lite murrigt. Balsamet är mycket trögflytande, men känns underbart fuktgivande. Jag gillar de här och ska komma med ett riktigt utlåtande senare.
 
Brevid de gröna flaskorna står en orange tub med balsam från Acure med arganolja. Det här balsamet var förhållandevis dyrt,men hade fått utmärkta recensioner. Det är rätt tunt i konsistensen och luktar starkt av mandel. Jag har bara provat en gång och då gjorde det sitt jobb med att reda ut håret.
 
Sedan kommer vi till sambons favorit! Jag beställde schampot från Isavara Organics som ett prov. Jag tyckte att det gjorde håret alldeles för rent och strävt och avskrev det från "möjliga schampon-listan". Sambon älskade däremot lukten av rosmarin och hur det fick hans hår att kännas, så jag fick beställa en flaska i fullstorlek till honom. Han använder det och är supernöjd. Han saknar dock löddret som traditionella schampon ger.
 
I ytterkanten står en tvål med havtorn från sibu, som skall rengöra acnebenägen hy. Jag har inte hunnit prova den än. Kanske är den bättre i det avseendet än gettvålen? Vi får se...
 
De båda rosa flaskorna är en ny serie från Aubrey, som skall passa alla hårtyper. Jag beställde Rosa Mosqueta schampo och balsam och det visade sig att den luktar gott av äpple. Mitt hår blir underbart av dessa båda och ska köpa dem i fullstorlek. Lycka lycka!
 
Mellan dessa står den liten fransk handtvål, som jag inte har provat.
 
Den vita flaskan är en fullstorlek av Aubreys spraybalsam med jasmin. Jag blev jätteförtjust i denna när jag köpte den lilla flaskan att jag slog till på fullstorlek nu. På något magiskt vis reder håret ut sig av sig själv med denna när den har torkat. Älskar den!
 
Slutligen har vi en tandkräm från NOW solutions. Den beter sig som en vanlig tandkräm, men innehåller inga sulfater och ingen flour. Jag tycker att smaken är god och den är så ok som en tandkräm kan bli. Kommer definitivt att köpa igen.
0 kommentarer publicerat i Hemklickat
Taggar: Acure, Andalou Naturals, Aubrey, Isavara Organics, Madre Labs, NOW solutions, Tierra Mia Organic, iHerb, sibu